Skip to main content
Stream på dit SmartTv
Find iTv Saga via YouTube appen og stream på dit SmartTv.
Kunst & Design viser nordjysk kunst og design frem. Vi har tætte relationer til seje kreative kunstnere i det nordjyske. Et par af vores tætte broer er det store og smukke kunstcenter i det naturskønne Dronninglund, samt North Urban Art Studio beliggende ved Spritfabrikkerne i Aalborg.

 

Sammen hjælper vi hinanden med at sætte mere kunst og kreativitet ud i verdenen. Ved hjælp af video og interviews kan vi dykke lidt dybere ind de enkelte nicher af kunst & design.

Kunst & Design 07: TILGANG i Huset Hasserisgade

Smuk, charmerende og alsidig soloudstilling i TILGANG i Huset Hasserisgade. Flotte malerier, akvareller, tufting og skulpturer som en del af kunstnerprogrammet Under Mågerne 2024.

Kunst & Design 06: RIIMFAXE med venner

Træd ind i den magiske udstilling RIIMFAXE med venner.
En flot og fortryllende udstilling.

Kunst & Design 05: Prisuddeling til DKC2023

Kunstnerisk leder Stinne Teglhus m.fl. præsenterer og uddeler 4 priser til Prisuddeling i julen 2023. En af vinderne var Louise Lange, som fortæller om det at være 3. generations keramikker.

Kunst & Design 04: Artist talk med Christina Thomsen

Kunstner Christina Thomsen fortæller om tekstilkunst og tufting og skabelsen af hendes smukke værker. Tufting er trending og den her poppe effekt er vildt fed.

Kunst & Design 03: Artist talk med Stinne Hyttel

Kunstner Stinne Hyttel laver bl.a. kultegninger og arbejder med den klassiske kunst. Hun har atelier plads i North Urban Art Studio ved Spritfabrikkerne i Aalborg.

Kunst & Design 02: DKC2023 Fernisering

Fernisering af 80 kunstnere og 125 værker til årets censureret udstilling DKC2023. Der var fuldt hus og høj stemning.

Kunst & Design 01: Nordens Lys

Smuk fernisering Nordens Lys hos Dronninglund Kunstcenter. En gemt nordjysk perle placeret i et smukt skovområde, som bliver drevet af byens frivillige.